2010. június 17.

Dekupázs újságok foglalkozásokra


Egy egész köteg dekupázs- és lakberendezési újság áll az érdeklődők rendelkezésére, amelyek átlapozhatóak, olvashatóak a foglalkozások ideje alatt.
Jellemzően olasz lapok, némelyek régebbiek, mások egészen frissek.
Átnézve őket, azonban kicsit vegyes érzésekkel vagyok...

Az IDEE DÉCOUPAGE c. újság véleményem szerint nagyon jó, vannak benne jó ötletek, lépésről-lépésre leírások és a bemutatott tárgyak is konszolidáltabbak.
A laphoz egy egész köteg mintaív is tartozik, amelyek legtöbbje jó és használható.


A másik újság a "Laboratorio di découpage", amelynek többféle melléklete is van. Vannak bennük jó ötletek, de összességében ez a lap nálam nem annyira nyerő: a bemutatott tárgyak stílusa elég messze áll tőlem, némelyik leírás nagyon gyermekded - kezdőknek sok, haladóknak kevés.

 Sajnos, az ilyen és hasonló, kicsit (vagy nagyon) giccses tárgyak vannak a középpontban.


A melléklet mintaívei sem igazán az én világom, inkább "naiv" festők rajzai vannak bennük 
- nem túl tetszetős munkák.

(Bocsánat, de ezt a "gyöngyszemet" nem tudtam kihagyni...)

Az utóbb említett lapnak pár melléklete azonban egészen jó, mint ez az intarzia díszítést bemutató.Összességében azt gondolom, hogy az említett dekupázs-újságokat érdemes forgatni, néhány technikai megoldást és ötletet el lehet lesni belőlük, de nem szabad nagy várakozással nekifogni az olvasásnak!

Amelyek véleményem szerint messze több és használhatóbb ötlettel szolgálnak, azok az olasz lakberendezési újságok, amelyek mindegyike nagyon-nagyon jó, bármelyiket is vesszük kézbe!

Az újságok a foglalkozások alatt mind-mind megnézhetőek, átlapozhatóak.

Photobucket

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger