2011. február 5.

Beszámoló a frankfurti Creativeworld kiállításról - 2. rész


A dekupázs, mint technika, több standon is megtalálható volt, de inkább azt mondanám, hogy főként kombinált alkalmazásokkal együtt.
A "hagyományos" vonal főként a FINMARK ausztrál papírgyártó és -forgalmazó standján volt fellelhető. Megszámolni sem lehetett, hányféle papír volt kiállítva! Egy jó részük nekünk is ismerős lehet, mert kapható volt  nálunk is - azt sajnos nem tudom, hogy most is így van-e, mert a korábbi forgalmazó honlapján nem találom.
Az idén idő hiányában nem jött össze, de itt a standon megbeszéltük, hogy jövőre összeülünk egy kis szakmai tapasztalatcserére.A legtöbb standon tartottak bemutatókat és itt-ott néhány látványelem is volt, mint a PÉBÉO standja előtti "szőnyeg", amin ide-oda lehetett rugdosni a festékeket. (Mint látvány OK, de a lényegét azért nem igazán értettem...)Több, különböző művészfestékeket bemutató standon dolgoztak festők - de sajnos, ezeknél nem lehetett fotózni.

Egyéb technikák vonatkozásában nem láttam olyan újdonságot, ami magával ragadott volna (leszámítva egy spanyol lány különleges mozaikkal készült munkáit - de nem engedték lefényképezni). Lehetett gyöngyöt fúzni, gyurmázni, minivasalóval olvasztott viasszal képet készíteni (pár éve volt divat!), papaírdíszeket és képeslapokat készíteni, ilyesmi.

Photobucket

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger