2011. május 11.

INTERAKTÍV, ON-LINE DEKUPÁZS FOGLALKOZÁSOK - először Magyarországon

A blogomon készített korábbi felmérés eredményeképpen, sokak kérésének eleget téve, a mai nappal egy új szolgáltatást indítottam útjára: interaktív, on-line, élőben követhető foglalkozásokat fogok tartani, egy videokonferenciához hasonló rendszer segítségével.

Többen jeleztétek, hogy "... Budapest messze van..." és nem tudtok ide utazni csupán egy-egy foglalkozásért.
A jó hír, hogy most már nem is kell, mert én megyek házhoz - természetesen virtuálisan, az INTERAKTÍV RE-KREATÍV program keretében!


MIRŐL SZÓL A PROGRAM?

CSOPORTOS, BEMUTATÓ FOGLALKOZÁSOK
1. Legyél bárhol a világban, egy kattintással csatlakozni tudsz interneten keresztül egy virtuális szobához, ahol éppen egy tárgy elkészítését mutatom be lépésről-lépésre, vagy egy technikát ismertetek, új alapanyagokat, termékeket, díszíthető felületeket, újdonságokat.
2. Az élő közvetítés egy előre meghirdetett időpontban kezdődik és a részvételi szándékod majdan e-mailben jelezned kell, hogy regisztrálni tudjalak (egyébként nem fogsz tudni belépni).
3. Ha kedved van, dolgozhatsz velem együtt - ehhez előre elküldöm levélben a szükséges anyagok listáját, vagy csak kényelmesen, egy karosszékből figyelsz és jegyzetelsz.
4. Az élő közvetítés közben lehetőséged van kérdéseket föltenni egy chatpanelen keresztül, amelyeket én azonnal szóban meg is tudok válaszolni, vagyis a kapcsolat minden pillanatban interaktív.
Amit itt csatolva láthatsz, egy video e-mail képe, és a honlapomon regisztráltaknak levélben is elküldtem. A foglalkozásokon közel teljes képernyő méretben fogod látni, közeli képen, hogy éppen mit csinálok.
Az 1-1,5 órás foglalkozásokat a késő délutáni, esti órákra tervezem, hogy a napi rutint követően, minél többen részt tudjanak rajta venni.
A bemutatók témáját a Foglalkozások között fogod majd megtalálni.
Mindenképpen javasolt a számítógéphez hangfalat csatlakoztatni, vagy fejhallgatót, a tökéletes hangerősség végett.
Az első néhány foglalkozáson a részvétel ingyenes, ezt követően egy minimális összeg befizetését követően lehet majd csatlakozni, ami 2800,- Ft/alkalmat jelent.EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
Ha rendelkezel webkamerával, mikrofonnal és fejhallgatóval (vagy csatlakoztatott hangfallal), egy előre egyeztetett időpontban lehetőség van személyes konzultációra is, videokonferencia keretében. A konzultáció időtartama 1 óra és a díja 3500,- Ft.


A további tervekről (mert vannak) pedig kicsit később...


A rendszer jelen pillanatban még tesztelés alatt van, néhány önkéntes segítségével, hogy az optimális beállításokat megtehessük.

MILYEN TECHNIKAI HÁTTÉR SZÜKSÉGES A RÉSZVÉTELHEZ?

Semmilyen extra dologra nincsen szükség, de hangfal, vagy fejhallgató használata javasolt!
A kép és hang minősége függ a résztvevő internet-csatlakozási sebességétől. Az első néhány foglalkozás során ez könnyen tesztelhető, de semmiképpen sincsen szükség a legnagyobb sávszélességre.


A blogomon és hírlevélben is jelezni fogom az első bemutató foglalkozás időpontját.


Találkozzunk rövidesen személyesen, a technika nyújtotta lehetőségeket a saját hobbink szolgálatába állítva!


Photobucket

5 megjegyzés:

Antal írta...

Én már jelentkezem is, 2011-ben ez Kolumbusz tojása! Egy kicsit most el vagyok maradva az új technikáktól és anyagoktól, de úgy tűnik, be tudom pótolni! Kati

Tibandi country álmai írta...

Nagyon jó ötletnek tartom, pláne ha az engem érdeklő technikáért nem kell utaznom több száz kiló métert.

Czékus Éva írta...

Gabi, ez óriási ötlet, gratulálok!
Várom az első online dekupázs-foglalkozást, hiába, ez már a XXI. század, és Te lépést tartasz vele!

Feketemustang írta...

Ez igazán jó! Már alig várom! Azt hiszem, az első foglalkozáson csak jegyzetfüzet és toll lesz nálam, de aztán, ha sikerül felvennem a ritmust... Remélem, a legfontosabb, alapvető dolgokra is tudsz időt szakítani, a kezdők és újrakezdők kedvéért!

Névtelen írta...

Nagyon boldoggá tettél! Most már nincs távolság ami eddig az utunkba állt! Nagy Róbertné

Recommended Post Slide Out For Blogger