2011. július 6.

UTOLSÓ FELHÍVÁS - EGRI KREATÍV HÉTVÉGE

Nagyon jó és népes kis csapat gyűlt össze az egri kreatív hétvégére! Remélem, hogy jól fogjuk érezni magunkat, és hasznosan és kellemesen töltjük el ezt a három napot!
A helyek folyamatosan telnek be, ezért, aki még nem döntötte el, kérnénk, hogy minél hamarább tegye meg, mert a lehetőségeink hely tekintetében korlátozottak. (Praktikusan, még két hely van csak.)


Az öt foglalkozáson 32 féle alapanyaggal fogunk dolgozni, ami a festékek, paszták, antikoló szerek, repesztések, lakkok széles skáláját lefedi. A díszítendő felületeket is úgy választottuk ki, hogy legyen közöttük üveg, fém, fa, mdf és polisztirol is, vagyis a legkedveltebbek mindegyike.
A foglalkozásokon használni fogunk szalvétát, rizspapírt, rizsszalvétát és dekupázspapírt is, többféle kombinációban.
Egy szó, mint száz, igyekszünk sok mindent megmutatni!

Az érdeklődők kérdezték azt is, hogy abban az esetben, ha nincs nagy gyakorlatuk, el tudják-e készíteni a tárgyakat. A válaszom: IGEN! Egyik darab sem bonyolult (még akkor sem, ha első ránézésre úgy tűnik) és azért vagyunk ott, hogy a technikákat megmutassuk és a kérdéseket megválaszoljuk.
Több év tapasztalattal mögöttem, egyébként sem hiszek a "kezdő" és "haladó" megosztásban, mert egyes festési technikákat és komplexebb, többlépcsős alapanyag-használatokat leszámítva, segítséggel minden tárgy elkészíthető! A "bonyolultság" (vagy ennek a látszata) legtöbbször nem feltétlenül a technikai megoldásban van, hanem abban, hogy mit mire kell és lehet kenni és hogyan - de ez nem biztos, hogy "NEHÉZ".
Jól példázza ezt a legutolsó on-line foglalkozáson bemutatott rusztikus, rózsás szett is. Aki részt vett rajta tudja, hogy mennyire egyszerű elkészíteni a festett alapot, pedig első ránézésre nem úgy tűnik. Többen fel is hívtak előtte, hogy ez biztos komplikált és érdemes-e jelentkezniük...

Szóval, döntsétek el minél hamarább, ha jönni szeretnétek Egerbe!

KREATÍV HÉTVÉGE EGERBEN - KIÍRÁS

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger