2011. szeptember 5.

STAMPERIA AKADÉMIA, SZEPT. 3-4.

Most hétvégén került sor a STAMPERIA AKADÉMIA első foglalkozás-sorozatára, amelyet a Pentacolor Kft. vevői számára szerveztek.
A kétnapos eseményen négy témát mutattak be a Stamperia vezető trénerei: dekupázs, scrapbooking, modellezés Oplá gyurmával és díszítőfestés.
A VEZETŐ TRÉNEREK: MONICA, MARIADELE ÉS SIMONA
Nagyon érdekes volt, rendesen elfáradt mindenki, ugyanakkor remélem, sok-sok újdonságot is sikerült megtanulni.
Nem nagyon volt időm fotózni, első nap Simonának segítettem, aki a gyurmázás rejtelmeibe vezette be az érdeklődőket. Több tárgy is készült, amiből csak egyet örökítettem meg, a rózsacsokros porcelán cukortartót.

Simona bemutató darabjai egészen fantasztikusak (néhány fotót készítettem ezekről, ld. lentebb) és az OPLÁ gyurma ... hát, röviden csak annyit erről, hogy aki egyszer kipróbálja, szerelem lesz első látásra (vagy inkább tapintásra).
Második nap Monica foglalkozásán tolmácsoltam (nem, nem olaszról, hanem angolról magyarra), ahol a díszítőfestés alapjairól volt szó.
Itt is több darab készült, ez volt az első:


Néhány további fotó a foglalkozásokról:
Photobucket 

7 megjegyzés:

Leczkiné Ancsa írta...

Jaj de szuper,alig győzöm kivárni hogy én is gazdagabb lehessek ezzel a tudással.:)

Tündi írta...

Szia Gabi! Gyönyörű dolgok készültek! A gyurma és a festés is lenyűgöző! Ilyenkor irigylem a Pestieket, mert ott vannak az ilyen klassz foglakozások, programok!
Gratulálok a szép munkákhoz!
Üdv. Filotásné Tündi

re-kreatív írta...

Szia Tündi! Ezekre a foglalkozásokra hobbiboltok voltak hivatalosak, pont azért, hogy az itt megszerzett tudást majd tovább tudják adni saját foglalkozások keretében - úgyhogy ebben az értelemben senki nem maradt le róla :-)

Tündi írta...

Szia Gabi! Nem kimondottan erre gondoltam!Az persze jó, hogy majd Tőled tanulhatunk!:-)))
Arra gondoltam, hogy az általad tartott foglalkozások java is Pesten van, amin sajnos nem tud minden vidéki részt venni! De itt a blogod-on is lehet tanulni, na meg az online foglakozásokon!
További szép napot, és gyönyörű alkotásokat!
Üdv: Filotásné Tündi

N. Márta írta...

Szia Gabi!

Rengeteg érdekes, ötletes és szép dolgot tapasztalhattál ezen a hétvégén! Már csak a képek láttán is teljesen felvillanyozza az embert ez a sok újdonság!
Üdv: N.Márta

Névtelen írta...

Szia Gsbi, valóban nagyon szép munkák születtek, erről a gyurmáról majd írsz bővebben ill. be fogod mutatni valamelyik foglalkozásodon? Miben különbözik a levegőn száradó gyurmától? Dékány Éva

re-kreatív írta...

Szia Éva, be fogom mutatni a gyurmát foglalkozáson. Állagában és kinézetében nagyon nagy a különbség az általunk eddig használt levegőn száradó gyurmához képest.

Recommended Post Slide Out For Blogger