2011. szeptember 6.

A STAMPERIA HOBBY BOOK-JAIBAN MEGJELENT MUNKÁIM

Megjelent, egyelőre olasz nyelven, az a két Stamperia Hobby Book, amiben több munkám is benne van. Mindegyik kiadvány tartalmazza a tárgyak elkészítésének részletes leírását, fotókkal illusztrálva, valamint a szükséges eszközöket és alapanyagokat.
Az első, a különleges effektusokat bemutató, 37-es sz. füzet:
A második pedig a 36. sz. füzet, ami az Oplá gyurmával mutat be számos ötletet.
Az üvegeket készítettem én, a hozzájuk tartozó kupakot pedig Simona Menta.

Photobucket 

17 megjegyzés:

Tündi írta...

Szia Gabi! Gratulálok! Nem tudok más jelzőt, egyszerűen lélegzet elállítóan gyönyörűek!
Örülök, hogy Tőled tanulhatok!
Üdv: Filotásné Tündi

mibolyka írta...

Gratulálok! A cirádáid észbontóak. Soha nem fogok tudni ilyet, de még hasonlót sem csinálni.
Ez a gyurma nagyon izgalmasnak tűnik.
Ibolya

ancsapancsa írta...

Gabi!
Lehet valahol kapni ezeket a füzeteket? A lányaim olaszul tanulnak, tudnak segíteni a fordításban.
Nagyon klassz!

Ancsa

macsnagy írta...

Gratulálok, nagyon szépek:) Monika

N. Márta írta...

Szia Gabi!
Nagyon szépek, ízlésesek és különlegesek a munkáid! Gratulálok hozzá!
Nagy kár, hogy Magyarországon nincs ilyen havonta vagy negyedévente (nyomtatott formában) megjelenő decoupage füzet, folyóirat!
Üdv: N.Márta

Tünde írta...

Sziasztok!
Nagyon szépek, és ötletesek.
Jól látom, hogy az egyik üvegen réz kis tábla van, az ovális a kislány mintás.
Tanács kéne nekem ez ügyben:
Van egy régi íróasztalom, és szeretném felújítani. A fiók huzigáló egy középről kiálló bogyó, ezt szeretném lecserélni, mivel egyik már elveszett, és a többi is kijár.
Viszont a luk ott marad a fiók előlapján és arra gondoltam, hogy kis réz táblácskákat tennék a lukra, és az még fel is dobná, hiszem egy nagyon régi bútorról van szó, tehát passzol hozzá. Már csak azt nem tudom honnan szerezzek ilyen réz táblácskát. Erre meglátom az üvegen, pont azt amit elképzeltem az asztalhoz. :)
Vagy ez csak úgy néz ki, mintha rézből lenne???
Ha esetleg van más ötletetek szívesen veszem. :)
Üdv: Tünde

Leczkiné Ancsa írta...

Szia Gabi!Nagy nagy Gratuláció,nagyon szépek.Fantasztikus dolog hogy már külföldön is ennyire elismerik a munkád!Gratulálok!Csak így tovább!

re-kreatív írta...

Szia Tünde! Ha megnézed a holnapi magazint, akkor látni fogod, hogy az itt bemutatott technika arra nem alkalmas, hogy ilyen pótlásokat kivitelezni lehessen vele. Nem tudom, hogy mekkora a lyuk, amit el kell takarni, vélhetően nem óriási, így lehet, hogy réz lapot tudsz venni kulcsmásolóknál, amire a névtáblákat gravírozzák. De előtte nézz körül barkácsboltban, hogy nem lehet-e kapni réz fogantyúkat, mert lehet, hogy ez is jó. Az előbbinek a rögzítéséhez legalább 4 lyukat kell fúrni a lapba + mindenképpen kell rá fogantyú is (ez egy plusz lyuk).

re-kreatív írta...

Szia Ancsa! Már van olyan füzet, ami fordítás alatt van, így általában megválaszolva a kérdésed :-), majd lehet itthon is kapni őket. Gondolom, hogy azért az olasz nyelvűek is megvehetőek lesznek.

re-kreatív írta...

Szia Márta! Valóban kár, hogy nincsen egy jó és színvonalas szakmai folyóiratunk, de a hazai piac sajátosságai ezt nehezen teszik lehetővé: túl kicsi egy réteglap fenntartásához...

Névtelen írta...

Nem tudok rá más szót írni: GYÖNYÖRŰEK! Ez már az a kategória, ami nem hobby, nem csak szép, ízléses, stb., hanem művészet! Szívből gratulálok! Az pedig külön jó a lelkemnek, hogy egy ilyen lapban ott vagy, s nem csak ott vagy, hanem magyarként vagy ott, s ilyen szépségeket alkotsz!
Egy ilyen hazai lapnak bizony mindannyian nagyon örülnénk.
Rózsa

lajosjutka írta...

Szia Gabi!

Gratulálok,már megint szépséges dolgokat készítettél. Remélem hamarosan kapható lesz magyar nyelvű kiadvány.

Üdv: Jutka

Tünde írta...

Szia Gabi!

Először is köszönöm, hogy válaszoltál! :D
Réz fogantyút szeretnék rá tenni, és azért is gondoltam a luk takarására réz kis táblácskát.
Kb. 1 cm átmérőjű a luk, tehát egészen pici táblácska is jó lehet. Arra gondoltam én is, hogy barkácsboltban szét nézek réz lapért és abból kivágom méretre. Mivel lehetne domború mintát adni neki? Nem gondolok nagyon bonyolultra, mondjuk egy virág vagy hasonló egyszerű minta, ami jól mutat a táblácskán. Ha erre lenne ötleted, örülnék neki. :)
Köszi szépen
Üdv: Tünde

Névtelen írta...

Nagyon nagyon szepek a munkaid.Amikor a kreativitas kitartassal es profizmussal, meg turelemmel es szeretettel is parosul, akkor annak ilyen gyonyoru eredmenye tud lenni. Gratulalok, csodaszepek.

Tünde írta...

Közben beugrott a tuti megoldás, kutya biléta, az rézből van ovális és pont jó a mérete is. Már csak meg kell találni, hogy hol tudok olcsón hozzá jutni. Gravírozni pedig én is tudok rá, van Dremel gépem és gravírozó hozzá. :D Meg van oldva, gond egy szál se. :)
Várom az eredmény hirdetést :D

Névtelen írta...

Kedves Gabi, szerintem is olyan szép munkákat láthatunk a magazinban, hogy az már művészet. Én is gratulálok. Dékány Éva

Ágnes Esztella írta...

Kedves Gabi! Én is szívből gratulálok. Olyan csodálatos dolgokat csinálsz mindig.

Üdv, Ági

Recommended Post Slide Out For Blogger