2011. november 2.

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS - MINI ON-LINE KURZUSOK 1 ÓRÁBAN


Mindig olyan jó érzés, amikor a fa alatt, a "fő" ajándék mellett még lapul egy kis csomag, amolyan személyre szabott meglepivel - így ezen alkalmakkor (7 foglalkozás, minden kedden 20.00 órától) ilyeneket fogunk készíteni.

A tematikát is ennek megfelelően állítottam össze, a foglalkozások személyesebbé tehető kis ajándékok és karácsonyi dekorációk köré épülnek, részben újrahasznosított anyagokkal, amelyek minden háztartásban fellelhetőek.

Mi várható?
- Három alkalommal pl. téli hangulatjavító tippek ajándékba - a zenén és illatokon át egy szép sminkesdobozig, "nőcis dolgok", vagyis sokféle tárgy (11 db) elkészítése.
- Mécsestartók, kínálótál, csokis-sütis doboz újrahasznosított anyagokból, majd végül last minute ajándékok és dekoráció (11 db)

A tárgyak javarészt különböző technikákkal, alapanyagok felhasználásával készültek - még akkor is, ha szettben képzelem el őket, hogy legyen alternatív választási lehetőséged, ha el szeretnéd készíteni.

A mintadarabokkal tegnap elkészültem, de fotózni csak holnap hajnalban fogok tudni (a héten minden nap egy eseményen leszek reggeltől estig - nemsokára indulnom is kell).

Photobucket

4 megjegyzés:

Tünde írta...

Pihenni is szoktál néha? :)
Már nagyon várom a következő foglalkozást.

re-kreatív írta...

Nem láttam előre, hogy ma reggel mást kell csinálnom, így a fotózás sajnos holnapra marad. :-)
Köszönöm a türelmet.

Filotásné Tündi írta...

Ne aggódj, Gabi! Mi várunk szívesen! Szép napotT

Névtelen írta...

Kedves Gabi!
Elnézem a mini kurzusok darabjait, a közelgő nyitott műhely mintáit, hát én csak ámulok és bámulok! Hihetetlen, hogy milyen "termékeny" vagy és ügyes. Valami olyasmit említettél a múltkor, hogy nincs ötleted, csak ülsz egy halom "alkatrész" között és semmi. Hát nem tudom, mond milyen lesz az, amikor Te magad is elégedett leszel saját magaddal és úgy érzed, szárnyakat kaptál és beindultál? Én mindenesetre ebben a szerinted langyos állapotodban is csak csodálni tudlak.
Azon viszont, pont mert ezt mondtad a múltkor, elgondolkodtam,hogy muszáj valami teljesen újat tanítanod nekünk? Visszalapozva a blogodon annyi-de annyi jó szépséges dolgot csináltál már, mi biztosan tudnánk felsorolni jópárat, amit szívesen megtanulnánk. Tudom a sorozatgyártásban nem vagy bajnok, de a kedvünkért biztos megteszed.

Lányok, vélemény? Jó mélyen lapozzatok vissza Gabi "múltjában" s kérjünk tőle olyan tárgyakat az on-line foglalkozásra, amit szívesen megtanulnánk.
Rózsa

Recommended Post Slide Out For Blogger