2012. augusztus 28.

A REPEDŐPASZTÁS ON-LINE FOGLALKOZÁSON KÉSZÜLTEK

A tegnap esti on-line foglalkozáson (alaptechnikákat bemutató sorozat) a Pentart repedőpaszta három felhasználási módját mutattam meg, néhány egyszerűbb tárgyon.


1. Doboz oldalán, speciális alkalmazással


2. Üvegtányér fonákján


3. Fa levéltartón, a repesztett felületet megfestveA következő alkalom:
08.30., csütörtök, 19.00 óra 
Festés stencillel, különböző felületekre

3 megjegyzés:

Rózsa írta...

Kedves Gabi!
Nagyon örülök, hogy ilyen aktívan visszatértél közénk. Még akkor is, ha te nem vagy elégedett, mert mint írtad rengeteg megvalósítandó feladatod van a házad táján - is :) - . Bocsánat, de mi, a közönség ennek csak örülünk, mert valami azt súgja nekem, hogy a sok feladat sok-sok kézműves alkotást is jelent. Nekünk ez csak jó lehet! Mert uuúúgye megmutatod?
A mostanában feltett munkáid mindegyike nagyon szép, bár nálam a régi fiókból polc mindent visz! Jó, hogy újra pezseg a blogodon az élet! Kívánom, hogy el ne hagyjon ez a lendület!

re-kreatív írta...

Szia Rózsa, már hiányoltalak! Egy kicsit görgess lécci lentebb a blogomon... jobb oldalon lesz egy banner...
Van egy halom esemény, amelyekre készülnöm kell, kb minden órám be van osztva és pihenésképpen muszáj "mást" csinálnom, valamit, csak úgy, a kedvemre, meg ami eszembe jut...
Nagy segítség, hogy a "játszószobám" U alakú és könnyen hozzáférek a géphez akkor is, amikor dolgozom valami tárgyon - teljesen körbe vagyok véve ...
Igyekszem ... de ha nem jelentkezem egy-két napig, nem a lendület hagyott el, csak nem volt időm :-)
Láttam, azért Te is dolgoztál! :-)

Rózsa írta...

Huúúú, görgettem és néztem, néztem és NÉÉZTEM: Jé, az ott én vagyok! Nem tudom mivel érdemeltem ki, de nagyon-nagyon köszönöm!!!! Ígérem igyekszem méltó maradni hozzá! :)
Nekem ma ez a legszebb névnapi ajándék /az lett belőle, mert ma vettem észre!/ - és a Jézuskától se kérek majd már semmit :)

Recommended Post Slide Out For Blogger