2013. március 3.

Re-Kreatív Nap - részletes kiírás

Végre, sikerült egy olyan hétvégét találni, amikor pótolni tudom (részben legalább) az elműlt időszak Nyitott Műhely foglalkozásait.

Ez a hétvége azonban több tekintetben is eltér a Nyitott Műhelyektől: külső helyszínen lesz, több tárgyat készítünk, kihasználva a száradási időket és a téma kötött (külső helyszínre nem tudom átcuccolni az összes alapanyagot...)

Tavasz - virágok - napfény - antikolt felületek - talán így tudom leginkább összefoglalni, hogy miről fog szólni a Re-Kreatív Nap.
A hangsúlyt mindenképpen a minták (szalvéta és dekupázspapír) eldolgozására és az "antikolásra" szeretném helyezni. (A mintáknak egységben kell lenniük a megfestett alappal.)
Egyszerű technikákkal fogunk dolgozni, de a hatás nem marad el! :-)

A Re-Kreatív Nap
- időpontja: 2013. március 23., szombat, 10.00 - 18.00 (pontosan kezdünk!)
- helyszíne: Erzsébetvárosi Művelődési Ház, VII. ker., Wesselényi utca 17., SZALON terem, I. emelet

Amiket készítünk:


A foglalkozás díja: 12.500,- Ft, ami tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, a három fa dobozt (két nagy- és egy közepes méretűt), egy teljes dekupázs mintaívet (ami ebből megmarad, később fel tudod majd használni) és a foglalkozás díját - vagyis a meghirdetett díjon fölül nincsen semmilyen más költség.

A foglalkozáson használatos eszközöket viszont magaddal kell hoznod! Ezek különböző ecsetek, ollók, spatula stb - a jelentkezőknek részletes és pontos listát küldök. Javaslom, hogy hozz magaddal egy vizesedényt, amire ráírod a neved, így nem keverednek el az ecseteid, mert mindenki a sajátját használja!

A Re-Kreatív Napon Pentart és Stamperia alapanyagokkal fogunk dolgozni.
A tavaszi újdonságokat külön is be fogom mutatni és ezek a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolhatóak.

Jelentkezni kizárólag e-mailben lehet, előleg befizetésével, aminek a részleteit a visszaigazoló e-mail tartalmazza - gabriella.solyom {kukac} gmail.com.

A nap során az egyes tárgyakat nem egymás után készítjük, hanem a száradási időket kihasználva dolgozunk, így későbbi kezdéssel, vagy csak egy bizonyos tárgy elkészítésére nem lehet jelentkezni.
Photobucket

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger