2013. április 10.

Re-Kreatív Nap - foglalkozás - április 20., szombat

A következő Re-Kreatív Napon Anyák Napjára készítünk ajándékokat.

Ez a hétvége is több tekintetben eltér a Nyitott Műhelyektől: külső helyszínen lesz, több tárgyat készítünk, kihasználva a száradási időket és a téma kötött (külső helyszínre nem tudom átcuccolni az összes alapanyagot...)

Visszafogott színek - "munkás" darabok - kis kiegészítőkkel - röviden így tudnám összefoglalni, hogy miről fog szólni a Re-Kreatív Nap.
Mondanom sem kell, hogy a legtöbb munka a kulcstartóval van, ami csak egy nagyon finom finom antikolást kapott. A kiegészítő díszeket (rózsagirland, girlandok sablonnal) a helyszínen készítjük el, ugyanúgy, mint a másik két tárgy esetében is, a doboz fedéldíszét és a mécsestartó oldalára kerülő 3D elemeket. Most is egyszerű technikákkal fogunk dolgozni, de mivel több is egymásra tevődik ... a végső kinézetért meg kell dolgozni :-)

A Re-Kreatív Nap
- időpontja: 2013. április 20., szombat, 10.00 - 18.00 (pontosan kezdünk!)
- helyszíne: Erzsébetvárosi Művelődési Ház, VII. ker., Wesselényi utca 17., SZALON terem, I. emelet

Amiket készítünk:

- mécsestartó csipketechnikával
- kis doboz rózsákkal, csipketechnikával és stencillel
- kulcstartó


A foglalkozás díja: 11.500,- Ft, ami tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, a három fa tárgyat, és a foglalkozás díját - vagyis a meghirdetett díjon fölül nincsen semmilyen más költség.

A foglalkozáson használatos eszközöket viszont magaddal kell hoznod! Ezek különböző szintetikus és sertésszőr ecsetek, ollók, spatula, hajszárító, kötény stb. Javaslom, hogy hozz magaddal egy vizesedényt, amire ráírod a neved, így nem keverednek el az ecseteid, mert mindenki a sajátját használja!
Ami kelleni fog még: egészen picike méretű szintetikus körecset, a finom festésekhez.
(Egy néhány szett szintetikus ecsetet viszek magammal, ezeket a helyszínen meg lehet venni - ebben van pici körecset is.)

A Re-Kreatív Napon Pentart és Stamperia alapanyagokkal fogunk dolgozni.
Bemutatom az újabb tavaszi újdonságokat is és ezek a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolhatóak.

Jelentkezni kizárólag az alábbi elektronikus formanyomtatvány kitöltésével lehet, előleg befizetésével, aminek a részleteit a visszaigazoló e-mail tartalmazza.

A nap során az egyes tárgyakat nem egymás után készítjük, hanem a száradási időket kihasználva dolgozunk, így későbbi kezdéssel, vagy csak egy bizonyos tárgy elkészítésére nem lehet jelentkezni.Eredetileg filctáskát szerettem volna készíteni, de az egyik fontos hozzávaló csak egy hónap múlva lesz elérhető, így májusban lesz ez az egyik téma.

elvalasztoblog photo elvalaszto780.jpg

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger