2014. március 5.

Az elmúlt hetek krónikája - röviden :-)

Jó ideje nem jelentkeztem, mert több téma előkészítése is folyamatban van - ezekről szeretnék rövid összefoglalót írni.

1. A sort az on-line foglalkozásokkal kezdem, mert ez többek számára lehet érdekes és a klubhoz is szorosan kötődik (amiről pár szót már beszéltem korábban).
Akik már vettek részt on-line foglalkozásokon, láthatták azt a platformot, amin keresztül ezek zajlottak. Az üzemeltető cég pár hete több újdonságot jelentett be, amivel bővítik a szolgáltatások körét, de azt sajnos nem mondták, hogy ezzel párhuzamosan egy fontos funkció elvész, éspedig a videoablak kinagyításának lehetősége - ami pedig a mi szempontunkból kardinális. Praktikusan ez azt jelenti, hogy új un. video streaming platformot kell keresnem-találnom, ami csak látszólag tűnik egyszerűnek :-)
Jelen pillanatban két opcióm is van, de még nem tudtam eldönteni teljes bizonyossággal, hogy melyik is jobb nekünk.

A Ti szempontotokból ez a változás csak abban fog megnyilvánulni, hogy nemsokára más lesz kezdéskor a bejelentkezés módja.

A napokban eldől ez a kérdés és a bejelentkezés módjának részleteit meg fogjátok találni itt, a blogomon.

A klub elindítása összefügg ezzel, ezért az erről szóló információt csak a fentiek véglegesítése után tesszük közzé (egyébként startra készen vagyunk...).

2. Bár az on-line foglalkozásokhoz tartozik, mégis külön pontba veszem az alábbiakat, mert szeretnék megválaszolni egy folyamatosan visszatérő kérdést: hol lehet megvásárolni a bemutatott alapanyagokat.
A foglalkozásokat a továbbiakban a Kreatív Hobby és a Pentacolor támogatja, a bemutatott alapanyagokat a Kreatív Hobby Üllői úti áruházában, vagy a webáruházából meg lehet majd vásárolni!

3. Kezdődik az "utazós" időszakom, de akkor sem szünetelnek majd az on-line foglalkozások, amikor éppen külföldön leszek, igyekszem mindenhonnan bejelentkezni és meghívni egy-egy vendéget, hogy mutasson be valami helyi érdekességet, kézműves technikát, stb.

Ezek előkészítése is éppen elég tennivalót jelentett az elmúlt időszakban :-)A fenti szép üvegváza is azok közül a tárgyak közül való, amelyeket ezeken a foglalkozásokon lehet majd elkészíteni. Érdekessége a 3D aranyozott dekoráció, ami egy új technikával készült - de erről itthon is lesz majd azért szó :-)

4. ... és akkor még nem beszéltem az egyéb háttérmunkákról ...

Találkozunk holnap, március 6-án,  a 18.30-kor kezdődő on-line foglalkozáson!


Csatlakozás linkje (a módja még a régi):
http://1245162.livebroadcast.talkfusionlive.com/golive/m/iG6eWL9j78yLkLW0

Csatlakozás az élő közvetítéshez:
1. Kattints a megadott linkre.
2. A felnyíló ablakban írd be a kék mezőbe a neved (ékezetek és speciális karakterek nélkül).
3. Nyomd meg az ENTER gombot.
A foglalkozásokhoz a meghirdetett időpontot megelőzően már 15 perccel lehet csatlakozni, vagy bármikor a későbbiekben, a bemutató teljes ideje alatt.
Ne felejtsd el bekapcsolni a hangot a számítógépeden!
A bemutatott Pentart és Stamperia alapanyagok és hozzávalók megvásárolhatóak a Kreatív Hobby Üllői úti üzletében és a webáruházában.
A résztvevők megkapják a hozzávalók pontos listáját!
A részvétel ingyenes.
Az élő közvetítés támogatója a Kreatív Hobby és a Pentacolor.


elvalasztoblog photo elvalaszto780.jpg

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger