2015. január 9.

Nyitott Műhely-foglalkozás - január 17., szombat

Minden hely betelt!

Kezdjük az évet egy olyan "klasszikus" Nyitott Műhellyel!


Mit jelent az, hogy "klasszikus"? - hát olyan, amilyen eredetileg, a kitalálása pillanatában is volt :-), vagyis:

- a foglalkozás napján te választod meg, hogy milyen időpontban érkezel és meddig maradsz, 11.00 és 20.00 óra között,
- olyan tárgyat készítesz és azzal a technikával, amilyet szeretnél*,
- a rendelkezésre álló időnek és az erre szánt összegnek megfelelően együtt kitaláljuk, mivel és hogyan töltsd el hasznosan ezt a pár órát - mert a Nyitott Műhelyeknek pont az a lényege, hogy a segítségemmel megvalósíthasd az elképzelésed adott keretek között.
A foglalkozás díja: 1000,- Ft / óra + a felhasznált alapanyagok, arányosan.
Ha pl. csak 3 óra időtartamra jönnél, megbeszéljük, hogy mi az a tárgy, technika, ami ebbe belefér. (3 óra a minimum, ennél rövidebb idő alatt nem lehet érdemi munkát végezni foglalkozásos körülmények között.)
- hozott alapra is lehet dolgozni, de itt is van mindenféle díszíthető fa doboz és üveg, meg egyéb :-)
- sokféle minta közül választhatsz és minden alapanyag és eszköz a rendelkezésedre áll,
- ha éppen nincs olyan ötleted, amit szívesen megcsinálnál, akkor választhatsz a szettek közül és bármelyiket elkészítheted - a választható szetteket itt találod
- jelentkezéskor nem kell előleget fizetned, de ha a foglalkozás napját megelőzően 48 órával a részvételed lemondod (lemondani e-mailben lehet), akkor a minimális díj, vagyis 3000,- Ft leszámlázásra kerül, vagy 1 hónapon belül levásárolhatod, mert a fenntartott helyed már nem biztos, hogy fel tudom tölteni.

* - kivételt olyan esetek képezhetnek, amikor speciális előkészület szükséges, pl. Silhouette vágogéppel készült minta

A foglalkozás pontos helyét a jelentkezőknek elküldöm, de a Déli pu-tól 5 percre vagyunk.

Jelentkezni e-mailben lehet - az alábbi adatok megadásával:
- Név:
- Számlázási cím:
- Telefonszám:
- Érkezés pontos időpontja:
- Távozás várható időpontja:
- Ezt szeretném elkészíteni:
- Megjegyzés:

A jelentkezést e-mailben visszaigazolom.

A foglalkozásra kérlek, hozd magaddal a saját eszközeidet is (ecsetek, ollók) - mert nem árt, ha átnézzük együtt :-)!


Tájékoztató a foglalkozáson való részvétellel kapcsolatban:

A foglalkozásokon való részvétellel elfogadod, hogy:
- közted és a Re-Kreatív Kézműves Műhely (Sólyom Gabriella) között jogviszony létesül, ami jogokkal és kötelezettségekkel jár.
- jogod van ahhoz, hogy a foglalkozáson szakszerű tájékoztatásban részesülj, hogy a jelentkezéskor előre jelzett tárgyhoz minden alapanyag, eszköz és hozzávaló a rendelkezésedre álljon a visszaigazoló e-mail alapján, hogy a jelentkezést követően bármikor elállj a részvételtől (de 48 órával a foglalkozást megelőzően 3000,- Ft leszámlázásra kerül, vagy ez az összeg 1 hónapon belül levásárolható)
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak saját célra készülnek, ebben a formájában, vagy ehhez megtévesztésig hasonlító megjelenésében kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak, bemutatókon, kiállításokon mintadarabként nem használhatóak,
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyakkal nem szervezhető saját foglalkozás (a tárgyaknak ebben a formában, vagy ehhez megtévesztésig hasonlító megjelenésében), de az elsajátított technika szabadon használható, természetesen,
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak nem tekinthetőek "saját" alkotásnak. A róluk készített fotók bármilyen formában megjeleníthetőek közösségi oldalakon, blogokon, stb, de hivatkozással kell ellátni és egyértelműen utalni arra, hogy a Re-Kreatív Kézműves Műhely foglalkozásán készültek.
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak elkészítésének lépésről-lépésre leírása semmilyen formában nem tehető nyilvánossá,


0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger