2015. április 19.

Re-Kreatív Nyitott Műhely-foglalkozás - ápr. 25., szombat

A következő Re-Kreatív Nyitott Műhely-foglalkozáson táskákat fogunk készíteni karton-technikával. Egyetlen öltésnyi varrást sem igényel!
A foglalkozáson többféle textilmintából és háromféle szabásmintából lehet választani, és a táskák tetszőleges méretben készíthetőek el. 
Lehetőség van arra is, hogy a textilt magaddal hozd, hogy pont olyan táskát készíthess, amilyet szeretnél. (A visszaigazoló levélben megírom, hogy milyen jellegű anyagot kell hoznod.)
(A foglalkozás témája és a kezdés időpontja most kötött.)Technika:
- a táskák karton-technikával készülnek
- a bemutatott módszerrel sokféle táskát el fogsz tudni majd készíteni a későbbiekben, nagyon egyszerűen és meglepően rövid idő alatt.
A táskához szükséges kiegészítőket (pl. zárakat) tőlünk megvásárolhatod.A foglalkozás
- kezdete: 11.00 óra - az időpont kötött
- várható hossza: kb. 5 óra
- díja: 10.000,- Ft*, ami az alábbiakat tartalmazza:
a foglalkozás díját, 1 db. szabásmintát, 1 db. táskazárat, 2. db. karabínert a vállpánthoz és a szükséges alapanyagokat a táska összeállításához
A díj nem tartalmazza a felhasznált textilt, ez a helyszínen kiválasztható, vagy magaddal is hozhatod.
- * a klubtagok a foglalkozás meghirdetett árából 1.500,- Ft-ot a foglalkozás ideje alatt levásárolhatnak
- helye: Budapest, I. kerület, a Déli pu.-hoz nagyon közel (a jelentkezőknek pontos címet küldök).

Jelentkezés:
Jelentkezéskor nem kell előleget fizetned, de ha a foglalkozás napját megelőzően 48 órával a részvételed lemondod (lemondani e-mailben lehet), akkor a minimális díj, vagyis 3000,- Ft leszámlázásra kerül, vagy 1 hónapon belül levásárolhatod, mert a fenntartott helyed már nem biztos, hogy fel tudom tölteni.

Jelentkezni kizárólag e-mailben lehet (gabriella.solyom@gmail.com) - az alábbi adatok megadásával:
- Név:
- Számlázási cím:
- Telefonszám:
- Megjegyzés:

A jelentkezést e-mailben visszaigazolom.Tájékoztató a foglalkozáson való részvétellel kapcsolatban:

A foglalkozásokon való részvétellel elfogadod, hogy:
- közted és a Re-Kreatív Kézműves Műhely (Sólyom Gabriella) között jogviszony létesül, ami jogokkal és kötelezettségekkel jár.
- jogod van ahhoz, hogy a foglalkozáson szakszerű tájékoztatásban részesülj, hogy a jelentkezéskor előre jelzett tárgyhoz minden alapanyag, eszköz és hozzávaló a rendelkezésedre álljon a visszaigazoló e-mail alapján, hogy a jelentkezést követően bármikor elállj a részvételtől (de 48 órával a foglalkozást megelőzően 3000,- Ft leszámlázásra kerül, vagy ez az összeg 1 hónapon belül levásárolható)
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak saját célra készülnek, ebben a formájában, vagy ehhez megtévesztésig hasonlító megjelenésében kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak, bemutatókon, kiállításokon mintadarabként nem használhatóak,
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyakkal nem szervezhető saját foglalkozás (a tárgyaknak ebben a formában, vagy ehhez megtévesztésig hasonlító megjelenésében), de az elsajátított technika szabadon használható, természetesen. Kivételt képez a "Re-Kreatív karton-technika", a bemutatott technológiai sorrend a hozzá tartozó konkrét alapanyagokkal Sólyom Gabriella szellemi terméke. Foglalkozások tartását a Re-Kreatív karton-technikával Sólyom Gabriella kizárólagosan fenntartja magának.
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak nem tekinthetőek "saját" alkotásnak. A róluk készített fotók bármilyen formában megjeleníthetőek közösségi oldalakon, blogokon, stb, de hivatkozással kell ellátni és egyértelműen utalni arra, hogy a Re-Kreatív Kézműves Műhely foglalkozásán készültek.
- a közösen kitalált dizájn és a hozzá tartozó technika alapján díszített tárgyak elkészítésének lépésről-lépésre leírása semmilyen formában nem tehető nyilvánossá.

Általános tájékoztató a Nyiott Műhely foglalkozásokról itt olvasható.

elvalasztoblog photo elvalaszto780.jpg

0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger