2015. augusztus 22.

Színkeverés - készíts saját színpalettát!

Ahhoz, hogy tényleg "szép" :-), igényes, letisztult munkákat készíthess, szükség van arra is, hogy a színkeverés alapjait megtanuld. Ez a tudás a hobbi, vagy akár a lakberendezés területén is nagyon jól kamatoztatható!

Egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál néhány támpontot erre vonatkozóan.

Jöjjön most akkor a második lépés:

- készíts magadnak bárhány színpalettát! Ehhez a legutolsó hírlevelünkben bemutatok lépésről-lépésre egy végtelenül egyszerű számítógépes alkalmazást, aminek a segítségével akárhány színpalettát összeállíthatsz magadnak a kedvenc színeidből. Ezeket elmentheted és bármikor használhatod útmutatóként a későbbiekben.


A rákövetkező lépésben pedig, gyere el egy szeptember végén tartandó foglalkozásra és tanuld meg kikeverni a legkedvencebb színpalettád színeit, immár festékekből!
Ha érdekel a téma és már most szeretnéd a helyed bebiztosítani a foglalkozáson, töltsd ki az előzetes jelentkezési lapot! A kitöltés nem jár semmilyen kötelezettséggel, de a listán szereplők előnyt élveznek majd a tényleges jelentkezéskor - a helyek száma korlátozott és túl sok résztvevővel nem is lehet egy ilyen jellegű foglalkozást megtartani ...

Az előzetes jelentkezési lapot itt találod!


Ha olvasni szeretnéd a hírleveleinket, iratkozz fel!
(Akár a webshopban, akár itt a blogon - nem kell mindkét helyen!)

A foglalkozásainkat szeptembertől átalakítjuk!
Lapozz bele a brosúránkba!


0 megjegyzés:

Recommended Post Slide Out For Blogger